وحدت میان دولت و ملت ضروری است

وحدت میان دولت و ملت ضروری است

نماینده ولی فقیه در لرستان در خطبه های نماز جمعه خرم آباد گفت: با توجه به شرایط حساس منطقه؛ وحدت، همدلی و دوری از اختلاف سلیقه میان ملت و دولت ضروری است.
خطیب جمعه خرم آباد ادامه داد: در شرایط فعلی لازم است همه افرادی که خود را مطیع رهبری می‌دانند وحدت را در رأس امور خود قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی افزود: تمام افرادی که در قالب گروه‌های مختلف در دولت سیزدهم مشغول خدمت هستند باید هم دلی را سر لوحه رفتار خود قرار دهند.
وی گفت: به منظور تحقق اهداف بلند امام راحل و راهی که رهبر معظم انقلاب در آن مسیر قرار دارد و در طول این مدت با دسیسه‌های غربی، عبری و عربی مواجه شده است، باید اختلاف سلیقه‌ها در کشور کم و بر اصول مشترک تاکید شود چرا که ایستادگی در برابر زورگویان عالم تنها با وحدت میان ملت‌ها و دولت ها به نتیجه می رد.

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: پدران و مادران از فرزندان خود گذشته و در راه سربلندی اسلام و مسلمین فرزندان برومندشان را تقدیم انقلاب کردند و پیروزی اسلام را بر هر چیزی ترجیح دادند و اکنون در این موقعیت حساس وظیفه داریم دقیق و هوشیار باشیم.
امام جمعه خرم آباد اظهار داشت: مردم با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به وظیفه خود عمل کردند، اکنون مسئولان باید با تلاش مضاعف شعار سال را عملیاتی کنند و در پایان سال عملیات انجام شده را بررسی و تاثیر آن را بر زندگی مردم اعلام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با تاکید بر این که باید از دانش مدیران انقلابی بهره گرفت و با نشست‌های مختلف با مردم، احزاب، گروه‌های انقلابی و جوانان در این ارتباط روشنگری کرد، تصریح کرد: سال‌ها پیش لرستان به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی معرفی و دو وزیر مأمور اجرایی کردن برنامه‌های مربوطه شد اما وضعیت اکنون لرستان مطلوب نیست و قطار اشتغال در آن از ریل خارج شده است.
وی گفت: اجرایی کردن مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان و تلاش مضاعف مدیران می‌تواند اشتغال زایی را در لرستان را موجب شود بنابراین باید ابزار لازم برای تحقق این امر به کار گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: حاکمیت در لرستان با همدلی و خرد جمعی و بهره گیری از اعتبارات ملی و همچنین بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی می‌تواند قطار اشتغال را در مسیر آن قرار دهد که نیازمند برنامه‌ریزی و اجرای دقیق است.
امام جمعه خرم آباد در بخش دیگری از خطبه‌های خود با اشاره به ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی گفت: امروز روز عید ملت ایران است. روز غلبه مستضعفان بر مستکبران و زورگویان عالم است. روزی ماندگار در تاریخ ملت که به پای صندوق‌های رای آمدند، به جمهوری اسلامی آری گفتند و با ولایت مطلقه فقیه بیعت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان داشت: با تحقق آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب در سایه رهنمود‌های رهبری شاهد رشد درخت تنومند انقلاب اسلامی و صدور آن به تمام جهان خواهیم بود.
وی همچنین به سیزدهم فروردین ماه، روز طبیعت اشاره کرد و گفت: لرستان دارای طبیعت خدادادی است و مردم این استان به آن علاقمندند اما باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.
نماینده ولی فقیه در لرستان همچنین با اشاره به به چهاردهم فروردین ماه و آغاز ماه مبارک رمضان، مردم استان را به مشارکت در برنامه‌های فرهنگی، دینی و قرآنی دعوت کرد و آنان خواست برای هر چه پررنگ تر شدن برنامه های معنوی در این ایام با روحانیون همکاری کنند.
خطیب جمعه خرم آباد همچنین به حوادث رانندگی در محور‌های ارتباطی لرستان اشاره کرد و ادامه داد: مدتی‌است که حوادث رانندگی ناگواری در این محورها رخ می‌دهد. این حوادث بسیار دلخراش بود به نحوی که در نهم فروردین شاهد کشته شدن ۸ نفر در یک حادثه بودیم.
حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی افزود: صرف نظر از خطای انسانی در برخی از حوادث، رفع نواقص احتمالی خودرو‌ها و اعمال قانون بر شرکت های خودروسازی ضروری است که این امر بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و بعد حقوقی و قضایی آن را قوه قضائیه باید پیگیری کند.
وی تصریح کرد: یک عقب ماندگی فزاینده در جاده های لرستان موج می زند که رسیدگی لازم باید در این زمینه صورت گیرد تا شاهد این گونه حوادث دل خراش نباشیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان تاکید کرد: لازم است وزارت راه و شهرسازی برای اصلاح نقاط حادثه خیز لرستان اعتبارات ویژه ملی و استانی اختصاص دهد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2